Filme pentru copii 2017. Cele mai frumoase pelicule

Cauti cele mai bune filme pentru copii din 2017? Iata o lista cu cele mai frumoase pelicule aparute sau care urmeaza sa apara in 2017.

Cele mai frumoase filme pentru copii 2017

„Regatul de Gheata – Sarbatori cu Olaf”

 

Unul din cele mai asteptate filme pentru copii din 2017: Prietenii din Regatul de Gheata reapar pe marile ecrane intr-un scurt metraj, simultan cu „Coco”.
Aventurile personajelor din Regatul de Gheata sunt reluate, cu Olaf ca personaj principal, in incercarea lui de a stabili o traditie a regatului, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Filmul este asteptat in cinematografe incepand din 24 noiembrie.

„Coco”

 

Coco, o noua productie Disney ce va aparea pe marile ecrane incepand din 24 noiembrie, prezinta povestea lui Miguel, un baietel cu o inclinatie deosebita catre muzica.
Din pacate insa, strabunica lui Miguel nu ii da voie sa cante la chitara, deoarece tatal, un cantaret faimos, a disparut candva de acasa si nu s-a mai intors, iar femeia pune intamplarea pe seama unui blestem legat de muzica.
In incercarea disperata de a se afirma in lumea muzicii, Miguel ajunge pe Taramul Mortii, unde are parte de aventuri nenumarate, in incercarea de a-si gasi tatal decedat.

„O poveste incalcita – Serialul”

 

Incepand din aceasta toamna, pe Disney Channel va rula o continuare a filmului pentru copii din 2010 cu acelasi nume.
Aventurile lui Rapunzel si Gheorghe continua, cand cei doi constata surprinsi ca parul lui Rapunzel a revenit la lungimea impresionanta de dinainte de a-i fi taiat.

„Frumoasa si Bestia” – Filmul

 

Unul dintre cele mai controversate filme pentru copii din 2017:
De aceasta data un film adresat copiilor ceva mai mari, Frumoasa si Bestia, cu Emma Watson in rolul lui Belle si Dan Stevens in rolul Bestiei, a aparut deja pe marile ecrane in luna martie a acestui an.
Adaptarea prezinta povestea celor doua personaje intr-un mod mult mai realist. Filmul este disponibil pe DVD.

Strumpfii 3: Satul pierdut

 

Povestea strumpfilor continua cu o noua aventura, dupa ce Strumpfita, singura fata din comunitatea lor, descopera o harta legendara a unui sat pierdut.
Strumpfii pornesc intr-o aventura pentru a incerca sa descopere alte fiinte asemenea lor. Filmul a aparut deja pe marile ecrane in aprilie si este disponibil pe DVD.

Masini 3

 

Orbit de o nouă generație de mașini de curse super-rapide, legendarul Fulger MqQueen este brusc împins în afara sportului pe care il iubește atât de mult.
Pentru a se întoarce la curse, va avea nevoie de ajutorul unui nerăbdător tehnician de curse, Cruz Ramirez, care are propriul plan pentru victorie plus inspirația de la Fabulosul Hudson pentru viraje neașteptate.
Pelicula face parte din filmele pentru copii deja aparute in 2017, in iunie, insa este disponibil si pe DVD.

„My Little Pony: Filmul”

 

My Little Pony vine pe marile ecrane incepand din 13 octombrie.
Poneii din Equestria se pregatesc de Festivalul Prieteniei, insa festivitatile sunt intrerupte de forte intunecate, comandate de Tempest Shadow.

„Ferdinand”

 

Incepand din 22 decembrie 2017, urmareste pe marile ecrane povestea taurului Ferdinand, nascut pentru lupte de corida, dar care ar prefera sa faca orice altceva.
Ferdinand este un taur bland si inimos, ce prefera sa miroasa florile decat sa lupte cu toreadori, insa toata lumea se sperie de el.
El incearca sa dovedeasca tuturor ca aparentele insala si sa plece inapoi catre casa.

Sursa imagine: 123rf


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau