Imaginile cu un copil in lupta cu cancerul au induiosat intreaga lume

Imaginile cu un copil in lupta cu cancerul au devenit virale si au induiosat inimile multor oameni. Postarea este facuta chiar de mamica baietelului.

Cancerul este ceva ce nu pot intelege cu adevarat pana cand tu sau cineva drag tie este lovit de aceasta boala, insa este imposibil sa nu simti realitatea bruta a acestei boli cand privesti imaginile cu un copil in lupta cu cancerul.

Drake care 10 ani si se lupta cu cancerul si cu efectele pe care chimioterapia le are asupra sa. Imagina publicata chiar de mama sa Jessica, este insotita de o postare in care aceasta povesteste despre lupta de zi cu zi cu cancerul.

Asa arata viata unui copil care se lupta cu cancerul

„Pentru toti cei care se lupta cu cancerul sau trec prin chimioterapie. Pentru toti cei ce trec prin aceasta boala ingrozitoare. Toto va deveni cat se poate real, foarte greu, foarte repede. Imaginea pe care o postez este din aceasta dimineata si inainte de a ma acuza ca am posta o imagine cu copilul meu in lenjerie si sa ma acuzati de indecenta, va spun eu de ce sa nu o faceti. In primul rand pentru ca nu este in lenjerie ci in scutece si in al doilea rand pentru ca viata nu intotdeauna frumoasa si corecta. Viata nu este frumoasa si cancerul distruge peroana.

Aceasta poza a fost facuta dimineata, dupa ce l-am carat pe Drake la baie. Da, poarta scutec pentru ca in proportie de 75% din timp nu isi poate controla nevoile fiziologice. Este piele si os pentru ca trebuie sa ma rog de el sa manance O boaba de fasole verde sau sa bea macar un pahar cu apa o zi intreaga.

Asta inseamna ca fiul tau sa doarma cu tine noaptea pentru ca ii este frica sa nu i se intample ceva si sa fie singur, si cand spun „ceva”, inseamna sa moara. Asta inseamna sa ai, in mijlocul noptii, discutii cu un copil de 10 ani care te intreba daca va muri, va merge in rai si il va putea vedea pe tatal lui si si va putea sta de vorba cu el.

Asa arata el cand este prea slabit sa se dea jos din pat sau sa mearga si are nevoie sa fie carat sau pus in scaunul cu rotile. Asa arata el cand adorame in timp ce cineva vorbeste cu el pentru ca este epuizat.

Asa arata el, varsand toate medicamentele pe care i le dau si icnind pentru ca stomacul sau e gol si nu mai are ce varsa.

Asta inseamna sa ia 44 de pastile de chimioerapie in 24 de ore. Asa arata el cand imi spune „Mami, nu am sa supravietuiesc”. Asa arata el cand nu vrea sa fie atins pentru ca il doare prea tare si este nevoie de morfina pentru a trece peste zi.

Asa arata el cand imi spune ca este speriat si ca nu crede ca va apuca sa implineasca 11 ani. Asa aratam noi, el si eu, care ii spun ca voi continua sa lupt pentru el atunci cand el nu va putea. Aceastia suntem noi si lumea noastra.

Aceasta este el, Drake, viata mea. Din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata pana pentru totdeauna, el a fost si va fi motivul pentru care traiesc. El este zambetul meu, dragostea mea, inima care-mi bate in piept. El este de asemenea, lacrimile male, durerea mea de suflet, incruntarile mele. El este viata mea”

Sursa: boredpanda.com
Foto: 123rf.com; Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau