Momente de groaza pentru o mama: a incercat sa-si trezeasca copilul timp de 20 de minute

O mama a trecut prin momente de groaza cand, incercand sa-si trezeasca fetita din somn, a durat mai bine de 20 de minute ca cea mica sa raspunda.

Jennifer Abma a postat un mesaj pe Facebook prin care incearca sa avertizeze cat mai multi parinti de un pericol pe care multi nu il realizeaza.

Fetita ei s-a dus sa se culce in timpul dupa-amiezii, in camera ei. Cand mama s-a dus sa o verifice, in camera era extrem de cald, iar copilul nu raspundea deloc.

Mai bine de 20 de minute a durat pana cand cea mica s-a trezit, insa intre timp mama chemase deja ambulanta, iar paramedicii o consultau.

Momente de groaza pentru o mama - a incercat sa-si trezeasca copilul timp de 20 de minute 2

„Asta e dovada clara ca nu e nevoie ca cel mic sa fie expus la soare ca sa faca insolatie. Ne-a luat 20 de minute sa o trezim.
Asta dovedeste cat de repede se schimba lucrurile. Anastasia s-a dus la somn, iar eu nu stiam cat de cald era la ea in dormitor pana cand m-am dus sa o verific.”, povesteste mama in postare.

A facut insolatie, desi nici nu iesise din casa

Anastasia, fetita lui Jennifer, nu avea niciun simptom inainte sa se culce, iar cand mama a intrat in camera a gasit-o plina de transpiratie, rosie la fata si cu febra mare.

Toate acestea sunt simptome de insolatie. Aici intervine insa avertismentul mamei pentru alti parinti: fetita nu statuse deloc in soare in ziua aia, ba chiar nici nu iesise din casa.

Asadar, nu e nevoie de expunere la soare ca un om sa sufere de insolatie, mai ales daca vorbim de un copil, ci e suficient sa nu isi poata regla temperatura corpului si sa se incinga prea tare organismul.

In acest sens, multi utilizatori i-au recomandat mamei o mai buna racire si ventilare a camerei copilului, precum si schimbarea asternuturilor ce par a contine poliester cu unele din bumbac, care sa permita pielii sa respire.

Sursa imagini: Facebook Jennifer Abma


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau