Postarea unui viitor tatic a cucerit internetul

Josh si logodnica lui Ariana, vor deveni parintii unui baietel spre sfarsitul anului.

Dupa ce a vazut cat s-a chinuit Ariana in primul trimestru de sarcina, Josh a decis sa faca o postare, care a cucerit internetul, strangand peste 80.000 de like-uri si peste 17.000 de comentarii.

In postarea sa, Josh povesteste ca sarcina logodnicei sale i-a schimbat viata si a definit-o ca fiind  „cea mai buna forma de educatie pe care un barbat o poate primi”.

Josh explica cum faptul ca a sustinut-o pe Adirana in primele 3 luni de sarcina, l-a invatat atat de multe despre viata despre care credea ca stie deja foarte multe.

Alaturi de imaginea in care logodnica lui se lupta cu greturile matinale, Josh a scris Sarcina este cea mai frumoasa experienta pentru mine. M-a invatat atat de multe lucruri pe care credeam ca le stiu deja, te trece prin atatea stari, de la frustrare si iritare, la dragoste, iubire mai mare decat ai simtit vreodata, rabdare si respect. Am o cu totul alta perspectiva asupra sarcinii acum, este foarte multa munca insa si foarte multa emotie si dragoste.”

Josh mai povesteste ca fiecare secunda din sarcina merita si chiar daca a simtit ca sarcina a acaparat-o complet pe Ariana si este stresata, are dureri, merge foarte des la baie si se lupta cu greturile matinale, este obosita si emotiva si nu poate explica de ce, acela este momentul in care viitorul tatic trebuie sa intervina si sa o sustina, sa ii spuna ca este in regula sa planga, sa se supere, sa se infurie sau sa rada fara niciun motiv, este responsabilitatea viitorului tatic sa o faca sa se simta ca o regina, pentru ca ea este cea care creeaza o viata.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie