Scandal intre Gabriela Cristea si Lia Olguta Vasilescu pe tema indemnizatiei pentru mame

Prezentatoarea Kanal D Gabriela Cristea, a criticat declaratiile Ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Iata textul postarii initiale, de la care a pornit disputa intre cele doua:

„Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. Noi te respectam, asteptam si de la tine respect. In Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent daca au cotizat sau nu la stat si dupa 45 de zile de la nastere au voie sa lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasa. In Romania daca ai venituri, iti iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Si daca tot vorbim despre Germania, acolo alocatia pentru copil nu este 18 euro/luna, ca in Romania. Asa ca draga mea, hai sa nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Si inca ceva: nu se intreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea si cum sta Romania cu natalitatea”


Multe utilizatoare au contrazis-o insa pe vedeta in privinta sumelor vehiculate, in ceea ce priveste ajutoarele pe care mamele le primesc in Germania.

In replica, Lia Olguta Vasilescu a postat pe propria pagina de Facebook un link catre un articol numit „Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D”, insotit de remarca ministrului Muncii: „Fără alte comentarii…”.

 

„nu inteleg cum de va puteti permite sa sustineti un articol bazat doar pe speculatii”

La randul sau, vedeta Kanal D nu a ezitat sa ii raspunda asupru Olgutei Vasilescu:

„Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o eroare grava distribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sincera sa fiu, nu inteleg cum de va puteti permite sa sustineti un articol bazat doar pe speculatii fara fundament legal si sa faceti afirmati insinuante la adresa mea. Va informez asupra faptulului ca sumele speculate in acest articol sunt false.

In alta ordine de idei, va spun ca toate resursele mele financiare au taxele si impozitele platite la zi si provin din mediul privat. Nu incasez si nu am solicitat bani de la bugetul de stat.

Consider ca aveti lucruri mai importante de facut decat sa comentati „fara comentariu” o stire tip tabloid, in incercarea dvs de a induce populatia intr-o falsa eroare cu privire la veniturile mele.

Va atrag atentia asupra faptului ca nu eu fac afirmatii publice pe banii dvs, dar sunt indreptatita sa va trag la raspundere pentru felul cum gestionati Ministerul Muncii, pentru ca dvs aveti o felie grasa din

Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele si impozitele platite de contribuabili, implicit de catre mine.

Mi-ar placea sa vad ca sunteti un om cu coloana vertebrala, care isi asuma chiar si afirmatiile sau insinuarile nefericite.

Gabriela Cristea – cetatean si contribuabil.”

 

Ulterior, realizatoarea TV a dat share si unei postari de-a lui Madalin Ionescu, in care vedeta critica in aceeasi maniera initiativa ministrului Muncii:

 
Gabriela Cristea este insarcinata in 7 luni si urmeaza sa nasca cel mai probabil in luna octombrie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul