TU ai concediu şi EL nu. Ce e de făcut?

O vacanţă petrecută de una singură sau cu prietenele poate fi o  binecuvântare!

Într-o viaţă de om, nu o dată se întâmplă ca planurile de vacanţă să fie date peste cap din cauza nepotrivirii datelor de concediu ale soţilor. Dacă anul ăsta e rândul tău, nu dispera! Profită de situaţie!

 

Indiferent de motivul pentru care nu puteţi să vă luaţi concediu în aceeaşi perioadă, nu-ţi strica plăcerea vacanţei! În fond, nici măcar nu e vina voastră. Aşa că nu ai de ce să-ţi verşi năduful asupra celor dragi şi, mai ales, asupra partenerului. Citeşte şi ia aminte! Îţi sugerăm câteva idei, ca să nu-ţi piară cheful şi să simţi cu adevărat plăcerea vacanţei.

Cu egoism, înainte!

Visai să plecaţi împreună undeva, să evadaţi, măcar câteva zile, într-un colţ de natură? Nu ofta! Trage adânc aer în piept şi gândeşte-te la altceva: de câte ori ai plănuit să te ocupi doar de tine, să te răsfeţi, să-ţi faci toate poftele de femeie? Până la urmă, nişte zile dedicate exclusiv propriei persoane nu strică. Acum e vremea ta! Poţi face tot ce vrei, când şi cum vrei. Fă-ţi un abonament la un salon de înfrumuseţare, fă-ţi pe plac! Doar e perioada ta de odihnă, nu? Nu te cred că nu tânjeşti după clipe de linişte, numai pentru tine.

Prietenele la nevoie se cunosc

Oricât de mult ţi-ar plăcea să-ţi dedici concediul doar ţie, urăşti să petreci de una singură? E cazul să apelezi la prietene! E imposibil să nu găseşti printre ele şi amatoare de plimbare. Propune-le o excursie ca-ntre fete sau un program împreună, cu vizite la coafor, la cosmetică, la solar… Chiar şi o mică bârfă la un pahar de bere, pe o terasă umbroasă, poate face minuni pentru moralul tău. Nu uita să-i povesteşti şi lui din peripeţii! Nu ar fi de mirare să scurteze orele de muncă şi să te însoţească. Ai grijă numai să nu-l faci gelos! Nu e cazul să-i pui tu sare pe rană.

Renovează-ţi casa!

Poate că aveai în plan mici modificări în locuinţă de multă vreme. Nu te obligă nimeni să schimbi acum gresia şi faianţa, dar ai putea să pui în practică idei originale, care să-i dea căminului un aer îmbietor. El se va simţi vinovat că nu a pus piciorul în prag la serviciu ca să vă puteţi petrece concediul împreună şi nu va zice nici pâs. Dar nu face gafe!
La-să-i sculele de pescuit la locul lor şi nu umbla prin uneltele pentru maşină. Ar putea interpreta gestul tău drept răzbunare şi nu e bine.

Familia, mereu aproape

Ştiu că te-ai săturat de insistenta tanti Clara, de nea Gigi, care nu vorbeşte decât despre băiatul lui deosebit, care face bani în Italia, de verişoara Iulia şi de aerele ei de divă… Totuşi, e bine să păstrezi relaţiile cu ei. În astfel de momente, când eşti nevoită să petreci singură, s-ar putea chiar să-ţi facă plăcere poveştile lor arhicunoscute. În plus, mama soacră va aprecia în mod sigur vizitele reciproce şi discuţiile constructive. Dacă părinţii voştri nu locuiesc în aceeaşi localitate cu voi, e şi mai bine. Poţi profita de concediu ca  să-i vizitezi şi pe ai tăi, şi pe ai lui. De când nu ai mai dormit în camera ta, acasă, la mama? Unde mai pui că te poţi simţi din nou adolescentă, chiar şi numai pentru o noapte, în patul de licean al celui pe care l-ai ales să-ţi fie alături pentru totdeauna. Nu-i aşa că-i cam prea mică vacanţa mare?


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie