Ai încercat masajul cu pietre fierbinți?

Vitality Wellness Club isi extinde oferta de wellness si relaxare cu terapii SPA pentru trup si suflet și te invită la un masaj cu pietre fierbinți – o terapie geotermala care ajuta organismul sa-si regaseasca remediile interioare de autovindecare. Folosind o combinatie de pietre vulcanice incalzite si miscari precise de masaj, acest ritual se adreseaza persoanelor care sufera de tensiuni musculare.

In cadrul acestei terapii, caldura joaca un rol cheie. Ea vine sa relaxeze muschii si ii permite terapeutului sa detensioneze corpul, prin miscari lente, dar precise.

Ce alte beneficii are acest ritual? Anti-stress, antioxidant, anti-imbatranire. Masajul cu pietre fierbinti alunga migrenele, contracturile musculare si imbunatateste circulatia deficitara. Vorbim de o terapie care ajuta procesul de eliminare al toxinelor si care, totodata stimuleaza fibrele de colagen.

In caz ca nu stiai, terapia cu pietre fierbinti este un foarte bun energizant. Si unde mai pui vitality wellness club 6ca   accelereaza si asimilarea oxigenului la nivel celular, creste activitatea rinichilor si ajuta la eliminarea edemelor.

Masajul cu pietre fierbinti este doar una din terapiile SPA aflate in portofoliul Vitality   Wellness Club,d eschis in incita hotelului Ramada Plaza (Bd. Poligrafiei 3-5). Din meniul clubului mai poți alege masajul suedez, masaj pentru viitoarele mamici, masaj sportiv sau reflexoterapie, alaturi de alte terapii de impact.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri