Cappuccino de legume verzi cu mentă (de la 6 luni)

Ingrediente

• 100 g dovlecel
• 100 g fasole verde
• câteva frunze de mentă
• puţină supă de pasăre de curte (strecurată)
• 10 ml lapte
• 40 g ricotta (de la 9 luni)

 

 

Mod de preparare

Curăţaţi fasolea verde şi puneţi-o să fiarbă la abur aproximativ 15 minute. Curăţaţi dovlecelul, tăiaţi-l în cuburi şi lăsaţi-l să se înmoaie la abur cca 8 minute.

Puneţi legumele şi câteva linguri de supă de pasăre în blender, adăugaţi frunzele de mentă spălate şi mixaţi. Dacă doriţi să mai subţiaţi amestecul, puteţi adăuga încă puţină supă de pasăre. Repartizaţi în pahare.

Atunci când bebe are deja 9 luni, puteţi introduce în reţetă şi 40 g ricotta şi 10 ml lapte. Puteţi înlocui ricotta cu brânză proaspătă de capră.

La final, cu o linguriţă, adăugaţi deasupra amestecului puţină cremă de brânză.

 

 

Sursa: la Cuisine de bébé

Recomandari
Unica.ro
Glamour.ro
Mai multe din Retete culinare