Jojo a ales un nume mai puțin obișnuit pentru fetița ei. Ce a inspirat-o

Jojo urmează să nască în curând, ea fiind însărcinată în luna a opta cu cel de-al doilea copil, o fetiță. Artista a dezvăluit că, în sfârșit, s-a hotărât la un nume pentru 'zânuța' ei.

Jojo a povestit că și de data asta, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină, numele copilului l-a decis în luna a opta de sarcină.

Alegerea nu a fost una ușoară, a făcute liste, apoi a eliminat anumite nume de pe liste, dar tot nu era foarte mulțumită. Așa că inspirația i-a venit în mod spontan, într-o dimineață.

'La un moment dat am reușit să alcătuiesc o lista scurtă de nume după ce mi-ați scris o mare parte dintre voi și mi-ați povestit despre multe prenume minunate.   Și totuși numele ei nu se află pe nicio lista.  Am trecut prin nenumărate altele și va mărturisesc că le-am pronunțat cu voce tare pe fiecare dintre ele, însă, deși frumoase toate, părea că niciunul nu e cu adevărat potrivit pentru zanuta noastră scumpă', a povestit Jojo pe blogul personal.

Actrița mărturisește că ideea de începuturi și ideea de dimineți cu soare au determinat-o să aleagă pentru fetița ei un nume mai puțin obișnuit.

'Nu știu dacă v-am povestit vreodată cât de mult iubesc începuturile. Și răsăritul soarelui. Așa a apărut și numele ei. Cu un răsărit. De fapt traducerea exactă din slavă este zori de zi'.   Am găsit povestea numelui ei legată de acel moment când ziua se întrepătrunde cu noaptea înainte de răsărit. În mitologia slavă, două zeițe (cunoscute drept aurorele) păzesc o zeitate care apare sub formă un leu cu aripi. Leul este înlănțuit de steaua Polaris din constelația Ursă Minor. Se credea că dacă lanțul se va rupe, universul se va sfârși în acel moment. Responsabile pentru pază lui sunt Steaua de Dimineață și Steaua de Seară.   Steaua de Dimineață, sau Zori de Zi este Zora.
Așa a început totul. Am citit numele și a rezonat puternic în mine. Și apoi am citit povestea. I-am spus lui taticului ei și el a simțit la fel. Și atunci am știut.  Așadar, zanuta se va numi Zora. Zâna Zorilor. Așa a fost să fie.   Și va fi mereu steaua tuturor dimineților noastre.  Zori de zi… te așteptăm cu dragoste să vii', a scris Jojo.

Jojo este însărcinată în luna a opta și va naște în curând cel de-al doilea copil, o fetiță.

Citește și: Jojo, despre necazurile din timpul sarcinii: Din ce in ce mai multe mamici se confrunta cu problemele astea

Jojo, scrisoare emoționantă către fetița ei

Sursa; catalinagrama.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri