Vedete: cele mai controversate contracte prenupțiale

Până când moartea ne va despărți se transformă de multe ori în până când divorțul ne va despărți. Drept care, celebritățile își iau măsuri de prevedere. Costisitoarele divorțuri le-au învățat pe vedete că un contract prenupțial are multe avantaje. Iată câteva dintre cele mai controversate contracte prenupțiale din lumea vedetelor.

 

 

 

 

 

Nicole Kidman și Keith Urban

Nicole Kidman nu a vrut să semneze un contract prenupțial atunci când a regăsit dragostea în brațele lui Keith Urban, dar avocații ei au insistat. Domnul 'Kidman' primește 640.000 de dolari pentru fiecare an de căsnicie, dar nu are dreptul la niciun bănuț din averea actriței (estimată la peste 150 de milioane de dolari) dacă face abuz de droguri ilegale. Keith a fost depedent de cocaină, iar gurile rele și desele internări prin clinici arată că nu ar fi scăpat de obicei….Contractul prenupțial le mai garantează ambilor soți custodia comună asupra copiilor în caz de divorț.

[imagebrowser id=104]

foto Hepta

 

Tom Cruise și Katie Holmes

Se spune că Tom Cruise și Katie Holmes ar fi semnat înainte de căsătorie un contract conform căruia Katie urma să primească în caz de divorț câte 3 milioane de dolari pentru fiecare an petrecut împreună, până la un maxim de 33 de milioane în total. Dacă mariajul lor ar fi rezistat 11 ani, Katie ar fi avut dreptul la jumătate din toată averea lui Cruise (conform revistei Forbes, actorul a câștigat doar între mai 2011 – mai 2012 peste 75 de milioane de dolari!).

 

Denise Richards și Charlie Sheen

Denise Richards și Charlie Sheen au avut un divorț urât (în ciuda faptului că nu pare așa, de vreme ce acum sunt în relații foarte bune). Actorii au semnat însă înainte de căsătorie un contact prin care Denise urma să obțină 4 milioane de dolari în caz că el avea să o înșele. Ceea ce s-a întâmplat…

 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Deși Michael Douglas era seniorul în relație, Catherine Zeta-Jones s-a comportat adult (dată fiind reputația lui de mare crai) și s-a asigurat că va primi 2,8 milioane de dolari pentru fiecare an de căsătorie, plus un bonus de 5 milioane de dolari dacă tomnaticul ei soț ar fi călcat strâmb.

 

Beyoncé și Jay-Z

Cântăreții au fost împreună mai bine de 7 ani înainte să se căsătorească, dar tot au semnat un contract prenupțial. Documentul stipulează că Beyoncé, ale cărei venituri sunt estimate la 100 de milioane de dolari, va primi 25 de milioane de la Jay-Z dacă-i va fi soție 15 ani și câte 5 milioane de dolari pentru fiecare copil născut în timpul căsătoriei, ca o compensație pentru pierderea veniturilor în timpul concediului de maternitate. Diva ar mai avea dreptul în caz de divorț să folosească avionul lor privat și o flotă de limuzine, inclusiv un Rolls Royce decapotabil, estimat la peste 1 milion de dolari.

 

Russell Crowe și Danielle Spencer

Cei doi au semnat în 2003, când s-au căsătorit, un contract în baza căruia Danielle primea 15 milioane de dolari pentru cel puțin 3 ani de mariaj. Contractul mai prevedea stabilirea unei pensii de întreținere de 3 milioane de dolari pentru fiecare copil al cuplului. Russell și Danielle au avut un mariaj zbuciumat, în care infidelitățile (din partea lui) s-au ținut lanț, dar cei doi au împreună 2 copii: Charles, 8 ani, și Tennyson, 6 ani. Actorul a mărturist public de curând că trece printr-o perioadă grea din viața lui și că îi este tare dor de copii, care cresc în Australia, cu mama lor.

 

Jessica Simpson și Tony Romo

Pe vremea când Jessica Simpson și Tony Romo vorbeau despre căsătorie, contractul prenupțial prevedea o clauză referitoare la greutatea cântăreței. Dacă s-ar fi îngășat mai mult de 60 de kilograme! în timpul căsniciei, ar fi plătit obezitatea cu jumătate de milion de dolari. Cuplul nu a mai ajuns în fața altarului!– surpriză?


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie