Baby-boom reloaded – noul val de părinți la Hollywood

Nici nu s-a anunțat bine că o celebritate a născut, că o altă burtică în creștere îi ia locul pe covorul roșu. 2014 e un an tare aglomerat pentru maternitățile de peste Ocean! Uite care este noul val de părinți la Hollywood.

 

Scott Foley n-a stat degeaba în pauza dintre sezoanele serialul Scandal – soția sa, Marika Dominczyk este însărcinată pentru a treia oară. Anuțul a fost făcut – cum altfel? – pe Twitter, printr-o postare haioasă. 'Soția mea însărcinată a crezut că mi-aș dori asta de ziua mea. Nu eu sunt cel cu pofte ciudate' a scris Scott în dreptul fotografiei care-i înfățișa pe el și soția lui ținând o tigaie uriașă în mână.

Amanda Peet și David Benioff (co-creatorul celebrei serii Game of Thronesc) se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Cuplul mai are două fetițe Molly June, 4 ani și Frances Pen, 7 ani și jumătate.

Yo. Susan. Me. Baby. Girl. November. Scorpio?' a scris Robert Downey Jr. pe Twitter anunțând oficial că el și soția sa, Susan așteaptă un al doilea copil. Al treilea pentru actorul care mai are dintr-o căsătorie anterioară un fiu de 20 de ani, Indio.

Hayden Panettierre a dezvăluit în sfârșit sexul copilului pe care-l va naște în toamnă – e o fetiță. Viitoarea mămică a lăsat să-i scape informația pe covorul roșu, la gala premiilor Emmy, unde a purtat o superbă rochie argintie semnată Lorena Sârbu.

Spre deosebire de serialul care a făcut-o celebră (Grey's Anatomy), în viața actriței Sarah Drew nu sunt drame. Actrița este foarte fericită zilele acestea pentru că așteaptă un al doile copil. Micuțul se va naște în decembrie și îl va avea ca frățior mai mare pe Micah Emmanuel, care a împlinit 2 ani jumătate.

vezi galeria foto aici

(imagini Hepta)


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie