De unde cumperi cosmetice 100% bio pentru copii

Din primele zile de viaţă până la câţiva ani, pielea copiilor este extrem de sensibilă. Dacă prezintă şi anumite boli de piele, precum dermatită atopică sau simple iritaţii, atunci părinţii trebuie să fie de două ori mai atenţi la produsele pe care le folosesc.

Aşa cum alimentaţia copilului tău este foarte importantă, trebuie să ţii cont de faptul că şi produsele pe care le foloseşti pentru pielea lui sunt esenţiale. Renunţă la produsele din comerţ şi alege-le pe cele naturale. Aşa ştii exact ce ingrediente conţin şi ce poţi folosi pentru cel mic.

 

Alege produsele bio, ce nu conţin conservanţi şi parabeni

Trebuie să ţii cont că produsele care ajung pe pielea celui mic sunt absorbite şi hrănesc pielea corpului. Tocmai de aceea, medicii recomandă produsele bio, din ingrediente 100% naturale, precum untul de shea sau uleiul de jojoba, cu un puternic efect regenerator şi hidratant. Cele mai bune produse de îngrijire naturale se găsesc pe Breslo.ro, din ingrediente atent selecţionate. Untul de corp, săpunul hidratant, cremele calmante, toate sunt bio şi perfecte pentru pielea copiilor.

 

Pentru bolile de piele foloseşte crema de gălbenele

Dermatita atopică, psoriazisul, alergiile sau o simplă iritaţie. Toate pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul cremei de gălbenele. Pe Breslo le găseşti pe cele mai bune, din ingrediente 100% naturale. Pe lângă efectul calmant pe care il are, crema de gălbenele lasă şi pielea să respire şi îi oferă mai multă catifelare.

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul