A salvat un copil de la inec in timpul nuntii sale

La orice nunta, mirele si mireasa sunt eroii din poveste. Insa la acesta nunta, mirele a devenit un erou in adevaratul sens al cuvantului, cand a salvat un copil de la inec, potrivit Huffingtonpost.

Clayton si Brittany Cook, doi miri canadieni, erau in timpul sedintei foto intr-un parc din Ontario, dupa ceremonie, cand mirele a observat un baietel ce se chinuia sa ramana la suprafata in lacul parcului.

Doar mirele a observat copilul ce se ineca

Un grup de 3 copiii ii urmarise pe miri in timpul sedintei foto. Nici mireasa, nici fotograful nu observasera insa ca unul din cei 3 copii a disparut la un moment dat.

A salvat un copil de la inec in timpul nuntii sale 1

„Era randul meu sa fac poze singura, iar Clay ramasese langa lac sa astepte.
3 copii ne urmarisera, iar Clay a luat seama ca mai putea vedea doar 2 dintre ei. S-a dus sa verifice si a vazut cum cei doi copii se uita inspre apa, in timp ce al treilea se chinuia sa inoate, asa ca a sarit in apa si l-a ajutat sa iasa.”, a povestit mireasa pentru Huffingtonpost.

Acesta n-a ezitat si imediat s-a dus in ajutorul copilului, iar fotograful a surprins intreg incidentul si l-a postat pe pagina sa de Facebook.
Postarea a adunat mii de share-uri si gestul mirelui a fost primit cu aplauze de catre utilizatori.

Citeste si: Imagini emoționante. Un bărbat a refăcut pozele de la nuntă cu fetița lui, după ce soția a murit de cancer | FOTO

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie