Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

Vedetele, cel putin, asa par sa creada si se prezinta pe covorul rosu cu o familie suficient de numeroasa incat sa merite o mentinune in Cartea Recordurilor.

Doi ani a durat batalia pentru custodia copiilor pe care Sadie Frost i-a avut cu Jude Law, trei la numar: Rafferty, Iris si Rudy. Poate ca Sadie ar fi fost putin mai ingaduitoare daca nu ar fi infuriat-o la culme ca Alfie si-a gasit sa calce stramb taman cu dadaca.

In paranteza fie spus, Jude nu si-a invatat lectia nici dupa divortul de Sadie, relatia lui cu Sienna Miller terminandu-se din cauza aceleiasi dadace, daca ar fi sa dam crezare presei de scandal. Revenind la Sadie, apropiatii spun ca orice i s-ar putea reprosa, mai putin faptul ca este o buna mama.

Pentru Finlay, fiul ei nascut in timp din casatoria cu Gary Kemp, Rafferty, Iris si Rudy, Sadie ar renunta la orice – a declarat de atatea ori. Si a si facut-o.

A refuzat o multime de roluri, numai pentru a petrece mai mult timp cu copiii si chiar a renuntat si la relatia cu Jackson Scott, chitaristul flamenco pe care l-a prezentat ca iubit mai bine de doi ani dupa despartirea de Jude. Sadie avea 40 de ani si patru copii, iar Scott, 24 si alte prioritati…

Pe 16 iunie anul acesta, Penny Lancaster s-a maritat cu Rod Stewart si, o data cu schimbarea juramintelor si verighetelor, a devenit mama vitrega pentru cei sase copii ai cantaretului. In paranteza fie spus, fiica cea mare a lui Rod Stewart este mai in varsta decat noua doamna Stewart, dar nimeni n-a avut obiectii cand preotul i-a intrebat pe cei prezenti pe vasul Lady Ann MaGee, la bordul caruia s-a oficiat casatoria, daca stie cineva vreun motiv pentru care Rod si Penny nu ar putea deveni soti. Mai ales ca cei doi au impreuna un copil, Alistair Wallace Stewart, nascut in noiembrie 2005.

Alistair este al saptelea copil (legitim) al cantaretului, care a devenit tata prima oara in 1964. Sarah, fetita nascuta atunci de Susan Boffey, o studenta cu care Rod a avut o relatie de trei ani, a fost data spre adoptie. Ceilalti copii ai cantaretului provin din casatoria cu Alana Hamilton (Kimberly s-a nascut in 1979, iar Sean, un an mai tarziu), din relatia cu Kelly Emberg (Ruby, nascuta in 1987) si din mariajul cu Rachel Hunter – Renée (1992) si Liam (1994).

In timpul casatoriei cu Rachel, Rod a promis ca n-o va insela niciodata cat vor fi soti. Motiv pentru care, probabil, a si divortat atunci cand a intalnit-o pe Penny.

Destry Allyn este (deocamdata) ultima mostenitoare a regizorului Steven Spielberg.
S-a nascut in decembrie 1996 si este al treilea copil al acestuia si al actritei Kate Capshaw. Cei doi s-au casatorit in 1991, dar inca de pe atunci se puteau lauda cu o familie numeroasa.

Steven avea un copil din casatoria cu Amy Irving (Max, nascut in 1985), iar Kate avea si ea doi copii: o fiica, Jessica, nascuta in 1976, si un fiu, Theo, nascut in 1988 si adoptat de actrita.

Steven si Kate au adoptat si impreuna o fetita, pe Mikaela, in 1996. Dar asta dupa ce au avut si propriii lor copii: Sawyer, nascut in 1992 si Destry, cu care am si inceput aceasta poveste, ce ar putea sta la baza unui scenariu de film. Si care, cine stie, poate ar lua si un Oscar.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii