Yves Rocher ne invită Să plantăm pentru Planetă

Primul eveniment de plantare de arbori din România susținut de Yves Rocher, în colaborare cu Asociația MaiMultVerde  avut loc pe 16 noiembrie, în Parcul Natural Comana, cu sprijinul a 120 de voluntari. În cadrul programului de anvergură internațională Să Plantăm pentru Planetă, marca Yves Rocher și-a luat angajamentul de a planta în România, alături de partenerul său, Asociația MaiMultVerde, 100 000 de arbori în 3 ani, în apropierea capitalei.

3 hectare de pădure sunt tăiate în fiecare oră, fără să fie replantate și doar 29% din suprafața României este acoperită de păduri, față de media europeană de 42%

București ocupă un deloc onorabil loc 2 în topul celor mai poluate cu praf capitale, după Sofia. Alegerea zonei pentru proiectul de plantare susținut de Yves Rocher a fost deci strategică. 'În țara noastră, care mai păstrează încă o grea moștenire post-comunistă, ecologia nu este considerată întotdeauna o prioritate. Persoanele în vârstă au avut o viață dificilă. Preocuparea lor majoră este să supravieţuiască de la o zi la alta. Ei nu le-au transmis celor tineri grija pentru protejarea mediului. Iar în prezent plătim foarte scump pentru aceasta!' – crede Managerul de proiecte al Asociației MaiMult Verde, Ștefan Bradea.

Oricine poate contribui la programul Yves Rocher, 'Să Plantăm pentru Planetă'. Prin simplul gest de a cumpăra unul dintre produsele Yves Rocher participante în program, fie de pe site-ul internet www.yves-rocher.ro, fie în unul din cele 27 de magazinele brandului, sau la numărul de telefon 021 203 61 31, marca Yves Rocher se angajează să planteze un arbore în numele vostru!

©Foto : Patrick Wallet


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri